Ferme Brok Rock – Aalst CC De Werf

De Werf - Aalst DE WERF \\ CULTUUR RAAKTnieuwsbericht


Molenstraat 51
9300 Aalst

ticketinfo: 053 73 28 12

www.ccdewerf.be


Feest met Otto-Jan Ham, Stijn Van de Voorde en Een Ferme Brok dj’s
Otto-Jan Ham en Stijn Van de Voorde leven voor muziek. Ze werken al meer dan 20 jaar in de sector (StuBru, MTV), maar hun centjes gaan nog steeds grotendeels naar cd’s, cassettes en vinyl. Tijd om hun ervaring met jullie te delen; tijd voor Music was my first love…
Dankzij exclusieve interviews en ontmoetingen met wereldsterren (U2, Coldplay, Metallica, Lady Gaga, Oasis, Red Hot Chili Peppers, Green Day…), spectaculaire backstage-ervaringen en uitgebreide onderzoeksjournalistiek is hun kijk op de wondere wereld van de muziek net iets verrassender, juister en geestiger. Bereid je voor op een onthullende voorstelling met semi-wetenschappelijke analyses, boeiende nieuwe inzichten en… muziek. Een ontroerende show over de keerzijde van de muzikale medaille.
Wacht niet te lang met het reserveren van tickets voor Otto-Jan en Stijn, want ze vliegen de deur uit.
In De Werf op vr 18 nov, 20u
Meer info op onze Music was my first love…-pagina.

Na de show kan je in De Werf terecht voor een stevige portie dj-talent: Een Ferme Brok dj’s. Enkele dj’s zullen het cultuurcentrum omtoveren in een groots, muzikaal festijn. De dj’s van dienst zijn:

Hindu Radio DJ’s: draaien alles wat meisjes aan het dansen en jongens aan het zingen brengt. Indie, rock-‘n-roll en alternatieve dance van alle tijden, met achter de draaitafels: Gunther Desamblanx (StuBru), Peter Verbeke en Carmen Dupont.

Super Tonic: dj-duo dat wellicht aan de verkeerde kant van het kanaal geboren is. Alles wat nog maar naar de UK of indie ruikt, knalt door hun luidsprekers. Het dak moet er af.

Überkitsch: een Aalsterse band bestaande uit 4 jonge goden die van hun uiteenlopende muzieksmaken een vette cocktail trachten te maken. Opgericht in de zomer van 2008, zijn ze de laatste maanden ook meer en meer te zien en te horen als dj-groep.

Radio Rock’nRolla: Toon en Jan, ook beter gekend als het dj-duo Fratelli, kleuren met hun nieuw alter ego lekker buiten de lijntjes. Alles kan en alles mag. Van Edith Piaf tot Amy Winehouse. Een mix van oude en nieuwe pop-rock-soul-blues… herkenbaar met een hoog swing- en meezinggehalte!

De laatste drie dj’s zijn de winnaars van onze dj-zoektocht via vi.be, de Vlaamse muzieksite. Een van hen zal gekozen worden door de Hindu Radio DJ’s voor een volgende editie van de legendarische Hindu Radio Nights in de Vooruit te Gent!
Iedereen welkom in De Werf op vr 18 nov vanaf 21u30 en het is gratis!

Een Ferme Brok dj’s een organisatie van De Werf i.s.m. Jeugd Aalst, vi.be en Klaxong

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s